26 december 2008

Annandag jul - 26.december
Vaknade klockan 10 och det var helt tyst i huset. Alla sov ännu; hör och häpna!!
Dessvärre fick vi bråttom när jag kom ihåg att vi skulle vara kl 12 hos farmor på middag!!! Hela släkten samlas hos henne annandag jul. Då utbyts tankar och minnen från gågna jular och den som vara är! Största delen av min mans släkt kommer från västra finland och vi ser dem inte så ofta. När vi kom hem var det redan mörkt. Nu skall vi städa undan leksakerna från julaftonen, som fortfarande är i vardagsrummet. Barnen har lekt där hela gårddagen och hela eftermiddagen... Tände lite mysljus och skall nu gå ner för att sätta på glögg.
I morse blev det ju förstås- med nya espressokokaren -cappuccino vilket smakade väldigt gott. I morgon skall vi till Ikea för att köpa riktiga cappuccino/latte-glas och långa skedar!
Ett foto på vårt vardagsrum, oj- det ser så mysigt ut! Dottern har fastnat på bild då hon sitter och spelar julklappsspelet " Little Big Planet" och en liten svart figur under bordet - vår kanin Betty!


Njut och ha det bra,


Lotta

1 kommentar:

  1. Vad fint ni har det i vardagsrummet och vad gott det lät med en kaffemaskin.
    Kram Lotta

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!